Companie

Compania TEVROM a fost înfiinţată în anul 1997 şi are ca obiect de activitate proiectarea, execuţia şi montajul de ferestre şi uşi din PVC şi Aluminiu, pereţi cortină şi placări cu plăci compozite, producţia şi montajul de uşi de garaj, rulouri aplicate şi suprapuse, vitrine şi uşi din sticlă, compartimentări interioare din sticlă şi inox, producţie şi montajul de rolete, jaluzele verticale şi orizontale.

Toţi partenerii noştrii au fost aleşi exclusiv după criteriul calităţii şi al competitivităţii produselor. De asemenea, un alt factor important îl constituie diversitatea ofertei furnizorilor, dar şi promptitudinea livrărilor, astfel încât fluxul producţiei să nu aibă de suferit. Datorită seriozităţii şi încrederii, relaţiile dintre compania noastră şi furnizori au devenit în scurt timp parteneriate stabile, reciproc avantajoase. Printre furnizorii cu care colaborăm se numără: SALAMANDER – Germania, Roto – Germania, Saint-Gobain – Franţa, Etem – Grecia, Dorma – Germania etc.

Modelele de ferestre şi de uşi, indiferent de gradul de complexitate, sunt produse cu utilaje de înaltă performanţă. Oamenii, indiferent ca participă la producţia sau montajul tâmplăriei sau fac parte din echipa de vânzări şi consiliere, sunt bine pregătiţi pentru cea ce fac şi sunt tot timpul la curent cu noutăţile din domeniu. De aceea, vom fi întotdeauna aici pentru a veni în sprijinul dumneavoastră cu sfaturi diverse în ceea ce priveşte produsele noastre.

O atenţie deosebită o acordăm lucrărilor realizate. De asemenea, suntem preocupaţi în permanentă şi de îmbunătăţirea propriilor performanţe. Astfel pentru comenzile cu grad sporit de dificultate, colaborăm cu firme de proiectare şi consultanţă de prestigiu.

Linia de producţie permite urmărirea permanentă a produselor aflate în execuţie de către o echipă de profesionişti. Ei pot în acest fel supraveghea toate fazele procesului de producţie pentru a interveni şi remedia, dacă este cazul. Linia de producţie cuprinde sisteme automate de sudare, de transport şi debavurare, maşini de debitat, masă montaj feronerie etc.

Materialele întrebuinţate sunt certificate la nivel naţional şi internaţional iar produsele noastre au marcajul CE.

Preţurile competitive, calitatea produselor, execuţia şi montajul tâmplăriei conform tehnologiei germane, promptitudinea şi profesionalismul sunt elementele ce ne caracterizează.