Termeni şi condiţii

Generalităţi:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.
FereastraMea.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.
Accesând pagina -Termeni şi conditii- puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Definiţii:

Acest site este întreţinut şi administrat de FereastraMea.ro (legal înregistrată), care va fi denumită în continuare FereastraMea.ro.
Persoana fizică sau juridică care comandă produse prin intermediul site-ului fereastramea.ro, este denumită Client.
Adresa web care este proprietatea FereastraMea.ro (www.FereastraMea.ro), va fi denumită generic site-ul FereastraMea.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preţurile şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul FereastraMea.ro, vor fi denumite în continuare conţinut.

Drepturi de autor:

Întregul conţinut al site-ului FereastraMea.ro este proprietatea FereastraMea.ro şi a furnizorilor săi, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fără acordul FereastraMea.ro, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului FereastraMea.ro de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.
Fotografiile şi datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanţii săi din România.

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de FereastraMea.ro, numai în scopul declarat al acestui site.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a va trimite raspunsuri la solicitările / cerei de ofertă, anunţarea promoţiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terţe părţi.
FereastraMea.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Declinarea responsabilităţii:

FereastraMea.ro şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Garanţia produselor:

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului FereastraMea.ro beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte.
Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie.

Frauda:

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATE SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI FereastraMea.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL FereastraMea.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI FereastraMea.ro ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.