Feronerie

Detalii tehnice – Feronerie

Am decis să folosim feronerie ROTO produsă în germania, pentru ca produsele noastre sa aibe asigurata calitatea şi fiabilitatea ridicată . O feronerie de calitate ce înglobează ultimele inovaţii conferă tâmplăriei rezistenţă şi siguranţă în exploatare.
Pentru a ne asigura că fereastra sau uşa produsă de noi îşi păstrează calităţile intacte in timp utilizam feroneria ROTO. Modalitatea de prindere în armătura interioară conferă rezistenţă, închiderea perimetrală cu blocatori de securitate şi mânerul secustic îmbunătăţesc performanţele antiefracţie, sistemele de microventilatie vă asigură un climat plăcut iar sistemele de contraactionare greşită vă protejează.

Uşile batante din PVC şi aluminiu sunt dotate cu feronerie ce permite închiderea multipunct, sistem de broască cu cheie, balamale reglabile pe 3 direcţii (3D). În funcţie de destinaţia uşii
recomandăm sisteme adecvate de feronerie. Astfel, balamalele, mânerele, sistemele de închidere sunt atent selecţionate şi imprimă, pe lângă funcţionalitate, stil şi culoare conform cu dorinţa dumneavoastră.

Ferestrele dotate cu feroneria ROTO pot fi dotate cu  sistemul de microaerisire pentru a preveni apariţia condensului;
Opţional ele pot avea şi:

  • deschideri oscilobatante prevăzute cu contra-actionare greşită;
  • blocatori de siguranţă (antiefracţie) pentru toate deschiderile oscilobatante

Din puct de vedere al modului în care se deschid, întâlnim următoarele tipuri:

Fereastra batanta:

Fereastra oscilo-batanta

Fereastra oscilanta

Fereastra in doua canate

Fereastra/usa oscilo-culisanta

Usa batanta

Usa oscilobatanta

Usa armonica

Fereastra/usa glisanta